Skip to main content
Musik

Fire nye på en uge!

By 8. april 2024No Comments

Glædelig mandag. I løbet af den sidste uge er der kommet hele fire nye ting ud! Here goes:
1. “IKEA” (BareDetVarMig feat. Per Vers)

Der er mange store firmaer vi har stærke følelser omkring… McDonald’s – DSB – PostNord… men! Kan vi blive enige om at det sted der rammer os hårdest på temperamentet er…. IKEA?!

BAREJEGVARMIG er et nyt navn på den danske scene. Jeg var rigtig glad for hans første single “Ham Der” og blev endnu gladere da han så spurgte om jeg ville være med på single nr. 2! Følg hans Instagram, som han dagligt smider nye sjove videoer på, og lyt til IKEA – BareJegVarMig feat. Per Vers her!

 

2. “BUNKER CYPHER” (OnTheSpot feat. Janus Forssling, Per Vers, Conradi og Krogh)

Jeg har været i Bunkeren hos On The Spot for at rappe riven af foran overvågningskameraet! Nyd fire flotte rappere med variende ansigtsbehåring! Der ligger meget forberedelse i sådanne videoer, hvor der skal skrives nyt OG øves det igennem 1000 gange. Så respekt til alle der lægger timerne!

SE VIDEOEN HER! – og følg deres YouTube kanal, hvor der er en ny cypher hver eneste onsdag!

 

3. “SPASIBA – REMIX” (Niller Beats feat. Per Vers)

I weekenden var det to år siden jeg udgav nummeret SPASIBA som udtrykte min frygt og forvirring over Putins angreb på Ukraine. Jeg havde ikke regnet med at der ville komme en toårsdag for denne krig, og at nummeret stadig ville være aktuelt. Den sønderjyske producer NILLER BEATS spurgte om han måtte tage “Spasiba” under kærlig behanding, og resultatet er ude nu.

Billedet ovenfor er slutbilledet i den rimelig vilde musikvideo jeg lavede til nummeret – den kan kun se på DR’s Undervisningsafdeling som betalte for gildet, men jeg håber den engang kan blive offentlig tilgengængelig. Tak til legendariske Lasse Spang Olsen og hans seje (og meget kølige) ven Valdimar Johansson for at legemliggøre min idé med at vise en verden i brand…

Hvis ikke du kender originaludgaven af nummeret så findes den her (produceret af amerikanske Brainorchestra) – og lyt så til det spritnye SPASIBA – REMIX!

 

4. STAND UP DEBUT!! 

I sidste uge debuterede jeg fandme som stand-upper! Det har ligget latent og luret længe i baghovedet som en mulighed, fordi freestyle-rap og comedy har visse lighedspunkter. Men jeg har altid slået det hen med at blive på min banehalvdel. Nu blev jeg så overtalt af Elias Ben-Afia, der er både freestyle-rapper og komiker, og har GRIN & RIMTeater Play, der blander de to genrer.  Så jeg sagde ja til at lave et kvarters stand-up, heldigvis for et lille, venligt publikum, der udmærket godt vidste at det var første forsøg – og sikkert en engangsforestilling. Jeg huskede alle 15 minutters musikbefriede, muntre og måske sjove monolog…! Så dette var et “du skulle have været der” moment – do not stay tuned for more, men man ved jo aldrig. Det var virkelig fedt at prøve!

Til sidst vil jeg gerne nævne at Danmarks første hvordan-lærer-man-at-rappe-håndbog har ramt gaden. Titlen er RAP TIL HJERNEN og manden bag er en dope makker ved navn Shahin Aakjær. Jeg er een ud af +50 danske rap-artister som Shahin har interviewet til bogen – her kan du læse mit bidrag. Big up Shahin, bogen kan købes lige her!

 

Close Menu