Skip to main content
Music

Gokkevideo

By 21. oktober 2014No Comments

1523786_930756743619425_2264548915950636744_o

Så er der musikvideo  til nummeret GOKKEJERN – det er claymation, altså hånd-animeret ler, fra start til slut. Jeg blev kaldt Per Ler i skolen – uvist af hvilke årsager, andet end det rimede. Først nu gi’r det mening – i denne video om en i sandhed blød mand!

Århusianske Lasse Frisk havde sin lejlighed fyldt op af kulisser og lerfigurer i tre måneder, og jeg er fuld af beundring for hans dedikerede indsats! TJEK den HER:

Jeg har glædet mig til at sende videoen ud, der har været klar i et halvt år,  men jeg ville vente indtil vi var tæt på premieren på teaterforestillingen Det Store Skuffejern, som nummeret er skrevet til.

Undertitlen til Det Store Skuffejern er “et show om den bløde mands hårde odds” (så videoen passer sgu perfekt, Lasse!), og er min teaterdebut. Skuffejernet spilles (af) på Det Kongelige Teater fra 30/10 til 5/11 – se en trailer på www.skuffejern.dk.

Jeg har i øvrigt lige fundet ud af at et SKUFFEJERN på engelsk hedder PUSH HOE. Det gør mig glad. Håber at se nogen af jer derinde. Det vil gøre mig endnu gladere…! Her er den officielle pressetekst fra teateret:

I samarbejde med Det Kongelige Teater har rapper Per Vers, komiker Per Helge Sørensen og poetry slammer Peter Dyreborg skabt et sprudlende teatershow om den bløde mands hårde odds.
 
Men forestillingen tager diskussionen om mænd og kvinder videre end klichéernes underkuede træmænd og speedsnakkende kontrolkvinder. Det Store Skuffejern handler om manden, der ikke er bange for sine egne følelser. Den mand, som forstår sin kvinde langt bedre, end hun selv gør. Den mand, som både kan være blød og hård. Og ikke er blevet den mindste smule mere lykkelig af den grund.
 
Per, Per og Peter er cremen af cremen inden for hver deres kunstart. Men også tre mænd, som alle har mærket den moderne mands vilkår på deres egne utrænede kroppe. Med fortællingen om skuffejernet har de slået kræfterne sammen i et genrefornyende show, hvor de ikke er bange for (læs: har fået lov til) at sige deres kvinder nogle sandheder.”

Lad mig slutte af med Det Store Skuffejerns Mandemanifest. Som i virkeligheden er showets åbningstekst ved navn “Nultolerance“, skrevet af mig og sat grafisk op af Adam Hansel. BLØD FRONT!

blød front