Skip to main content
Musik

Knust Kunst – album & release koncert

By 29. maj 2018No Comments

NYT ALBUM og RELEASE KONCERT på BREMEN TEATER!!

Knust Kunst har været lang tid undervejs – men NU kommer det. Datoen er for mit næste album er hermed offentliggjort: 7. september! Og det skal fejres for fuld smadder på Bremen Teater med en kæmpe koncert. Gæster, gøgl og gallamatias – og det går ned den 21. september!

Kom og fejr “Knust Kunst” med mig – og med DJ Turkman Souljah og Ayoe Angelica og blæsertrio og kor og en hel del fint besøg! Jeg glæder mig heeeelt vildt…!

Knust Kunst release koncert!!!

YALLA YALLA KOM MED TIL GALLA! Jeg har nyt album klar, og inviterer til release koncert på Bremen Teater! Det går ned 21/9 – Se eventet her under. Kom og fejr "Knust Kunst" med mig – og med DJ Turkman Souljah og blæsertrio og kor og en masse gæster! Jeg glæder mig heeeelt vildt…!Billetterne koster 200 kr. – men jeg vil gerne gi' FIRST-MOVER-FJÆS RABAT til jer der har fulgt med på Facebook. Jo længere tid du har liket min side her på FB jo mere bonus! 😀 Jeg hakker 10% af prisen pr. år du har liket mig 😀 – op til halv pris, hvis vi har været fjæsvenner her på siden i mere end fem år. Jeg kan se præcis hvornår du kom ombord, så skriv et yo her nedenfor, og så fortæller jeg din pris! Der er first-mover-rabat til med i morgen torsdag kl. 22 🙂

Slået op af Per Vers i Onsdag den 23. maj 2018

 

Som sagt i videoen – billetten koster 200 kr. og kan købes her!

MEN – fordi du er blandt de (alt for få!) modtagere af PER.TV’s nyhedsbrev så får du hermed en mulighed for at komme billigere med til årets fest. Du skal sende 150 kr. til MobilePay 12071 og det skal ske enten i dag eller i morgen – deadline er altså onsdag 30/5 kl. 23.59. Tilbuddet er kun for folk der har abonneret på nyhedsbrevet før dette blev udsendt, og I kan hver købe 2 billetter!

Samtidig – bare fordi vi kan – har jeg hentet en gavepakke fra de rare folk i Drop Dead som vi sender til én af jer. Bestil i dag eller i morgen så kan det være det er dig der får tilsendt to Pelle Pelle sæt – en hoodie & en tee i serierne “Block Party” og “Gone” (med rap-ikoner der ikke længere hos os) plus en Ha’ Det Så Ungt vinylsingle. Tøjet er størrelse L, og KAN byttes til lignende modeller i andre størrelser, MEN det kræver man selv tager i Drop Dead.

YALLA YALLA KOM MED TIL GALLA!

Til slut lægger jeg lige et link til da jeg i torsdags besøgte Mer’ MonitorP6 BEAT – et program hvor musikere snakker om at spille live. Go’ snak, go’ musik – et af de fedeste programmer jeg har besøgt meget længe. Lyt til det HER.