Skip to main content
Music

Record Store Day

By 16. april 2014No Comments

Route 66

Det her er Mette fra Route 66 på Nørrebro – min favorit vinylpusher. 

Sammen udgi’r vi en tolvtommer vinyl der KUN kan købes på lørdag! *) På A-siden finder du 3 versioner af “DUM” som jeg udgav digitalt i fredags, og så er der et bonus-nummer på B-siden som kun ligger på denne maxisingle.

Men hvorfor kun på lørdag? Og hvorfor kun 100 eksemplarer? Og hvorfor gøre så meget ud af det, at graffiti-mesteren Juse One bruger hele sin dag idag i en nedlagt fabrikshal i Lyngby idag og håndmaler alle 100 covers??

Det er fordi lørdag er Record Store Day. Jeg er officiel ambassadør for årets RSD i Danmark. RSD er dén dag om året hvor vi fejrer pladeforretningen som det samlingssted for musiknørder den er – en helligdag væsentlig mere meningsfyldt end Valentinsdag og Bøf&Blowjob-dag. I 2014 har RSD på verdensplan ca. DOBBELT så mange udgivelser som året før! Trykkeriet i Tjekkiet som Route66 benytter er pga. den enorme interesse gået fra 12 til 24 timers arbejdsdage, og har alligevel måttet hæve produktionstiden fra de normale 10 til 35 dage. Men Per Vers vs. Route66 udgivelsen bliver klar til på lørdag!

 

Find de mange special-udgivelser + en liste over hvem af dine lokale pladeforretninger der fejrer RSD på RecordStoreDay.com!

OG JA! – hvis du spørger – mit album “DNA” kommer også (5. maj) på dobbelt vinyl med picture discs og gatefold cover! Fordi #vielskernyl 🙂

*) MÅSKE – kun måske 🙂 – gemmer jeg et par 12″ under disken, og sælger dem på webshoppen dagen efter…