Skip to main content
Music

Orange Scene!

By 11. juni 2015No Comments

orangestage

Dette er min arbejdsplads fra den første til den fjerde juli. Jeg er den nye konferencier for Orange Scene. Jeg kan kun sige mange gange tusind tak til Roskilde Festival for at vise mig denne tillid. Det bliver jo mildest talt KÆMPE stort. Jeg vil i denne forbindelse lave et lille charity-kunst-projekt sammen med min gode ven, graffiti-geniet JUSE ONE. Brandon “Juse One” Lewis og jeg har lavet flere forskellige samarbejder sammen de sidste tre-fire år, bl.a. dette projekt til Record Store Day sidste år.

Dette kalder vi THE ORANGE SUIT PROJECT. Konceptet er i al sin omfattende enkelhed, at Brandon skal lave et sæt tøj til hver eneste af mine band-præsentationer på Orange. På billedet nedenfor ser I f.eks. den jakke jeg skal ha’ på når jeg råber Kendrick Lamars navn. Materialerne er spraymaling, paintbrush, og stencils. Alt efter artist, kan det være en jakke, et helt jakkesæt eller en sweatshirt, evt. også med sneakers og/eller hat.

11391301_1064620536899711_4978801370327690475_n

Inden hver koncert får jeg taget et billede sammen med artisten, som bliver fremkaldt mens artisten spiller. Det bliver autograferet af artisten efter showet. Tøj og signeret billede bliver pakket i en smuk og kunstfærdigt udformet unik kasse og ryger umiddelbart efter koncerten på auktion. med håb om at nogle dedikerede fans vil overbyde hinanden for disse unikke sæt tøj -vinderbuddene går nemlig ubeskåret til godgørende formål i samarbejde med Roskilde Change.

TUSIND tak til jer der gør denne skøre idé mulig! Nemlig:

* TØJ sponseret af RUN FOR COVER / URBAN CLASSICS og HUMMEL

* SPRAYMALING sponseret af ROSKILDE GRAFFITI ZONE
* MEGA ARBEJDSINDSATS sponseret af JUSE ONE, der går i gang i dag… good luck my friend 😀

FullSizeRender
Vi ses på Rooooooskiiiiildeeeeeee!