Skip to main content
Music

Skuffejern

By 1. oktober 2014No Comments

 

I dag er det præcis en måned til at at vores debutforestilling DET STORE SKUFFEJERNDet Kongelige Teater har premiere. Det er ikke skrevet endnu, men det skal vi ikke tale mere om her. For en uges tid siden fik vi besked om at forestillingen var fuldstændig udsolgt:

10639465_700341036715916_6322139183996253514_n

Og det var jo mildest talt en overraskelse – dejligt for os, og mindre dejligt hvis man gerne vil ind og se det. Men! Vi har nu ommøbleret sceneopstillingen hvilket gør at der bliver plads til yderligere 40 gæster til hver forestilling!!!

Derfor er alle forestillinger igen ÅBNE – så SKYND DIG at reservere billetter! Det kan du gøre ved at trykke lige her!

Og ja, nu går jeg så ud fra at du ved hvad fanden DET STORE SKUFFEJERN egentlig er for noget – hvis ikke, så kan du læse alt om det på skuffejern.dk!

Hvis den billige billetpris alligevel er noget der gør av i budgettet, vil jeg hermed gerne udlodde 2 x 2 billetter til en aften efter eget valg. For at deltage skal du løse følgende opgave:

Skriv et essay på 5.000 ord om hvordan den patriarkalske samfundsorden undertrykker kvinden og forvandler hende til et passivt objekt for det maskuline begær. ELLER svar på følgende spørgsmål:

Handler forestillingen om:
a. Den røde mand
b. Den bløde mand
c. En fløderand

Send dit svar til skuffebillet@per.tv

://PV://