Skip to main content
Musik

SIDSTE OMGANG TOUR

By 30. juni 2023No Comments

VI SKAL PÅ TOUR! For første gang siden corona og Knust Kunst Tour tilbage i 2019 skal jeg hele landet rundt med det fedeste hold her til efteråret!

Og ja, plakaten er en spoof af en klassisk gangster VIBE forside. Jeg har som altid DJ Turkman Souljah med som mine klippefaste kapelmester, men de to andre ansigter er nye. Til efteråret har jeg inviteret to nye legekammerater med på scenen, der hverken har mikrofoner eller instrumenter.

Det skal opleves og ikke forklares, så her er 38 sekunders resumé fra vores nylige koncert på Nørrebro Teater, som var første gang jeg optrådte med de to ‘body actors’ Jannik og Kristoffer a.k.a. Don og Gnu a.k.a. DON GNU!

Læs pressemeddelelsen for SIDSTE OMGANG TOUR lige her.
Du finder tider, steder og billetter ved at trykke på Kalenderen her ovenfor.
Håber at vi skal spille for DIG til efteråret!

 

Til sidst kommer købmanden lige op i mig: Knappen SHOP er også endelig blevet genaktiveret! I sidste måned gik gode gamle Run For Cover jo nedenom og hjem efter at have stået for min webshop i ti år. Heldigvis har jeg mødt nogle gode mennesker i Hørning, som er klar til at tage over! I dag er der debut på min nye shop hos MERCH CITY! Og til lejligheden har jeg fået lavet helt nye caps i fire farver og et nyt dope t-shirt design der kun kan købes fra nu og frem til tourstart!

…og til allersidst – Vi har købt en hel side i det nye GAFFA blad! For at sige “Tak for GAFFA-Prisen” og for at flashe de gode anmeldelser, men mest for at få kunder i butikken til turnéen. Håber at alle læserne tjekker det øverste og får lyst til det nederste…

GO’ SOMMER! ://PV//: