Skip to main content
Uncategorized

Tak For Kaffe

By 19. februar 2017No Comments

Den brune drue. Institutionsbenzinen. Den kommunale crack. Vores samfunds sammenhængssaft. Denne uges TEMALØRDAG på DR2 handler om KAFFE, og jeg blev sjanghajet som programmets gennemgående figur.

Det gik umiddelbart meget godt, vi kom vidt omkring og resultatet blev både morsomt og meningsfyldt – synes jeg i hvert fald selv. Du må selv vurdere min debut som TV-vært – der er et stort fedt lækkert link til det én time lange program nederst i denne blogpost.

Grunden til produktionsholdet spurgte mig var selvfølgelig min gamle kaffeklassiker, min kopsang der nærmest blev en popsang, nogen ville kalde det en evergreen men det korrekte ord er selvfølgelig everblack – Black Power. Vi indspillede faktisk også en akustisk live-udgave af nummeret til programmet, som desværre ikke kom med. Men så er det jo godt jeg kan præsentere den som eksklusivt bonus-materiale her på siden:

Så er det på lørdag at jeg er vært på TEMALØRDAG om KAFFE på DR2. Titlen er "TAK FOR KAFFE". I løbet af programmet fremfører jeg selvfølgelig min gamle koffeinholdige klassiker "Black Power". Jeg hookede op under mit nye live-hold og lavede en akustisk version som vi her har fået lov til at snigpremiere. Del gerne, og tag en ven der holder af en kogende kop optur. Håber rigtig mange vil se med på lørdag!

Slået op af Per Vers i Mandag den 13. februar 2017

 

Lidt ekstra egenproduceret bonusmateriale der også vil fungere godt som opvarmning til selve programmet er disse fire mini-videoer (under 1 minut hver) med forskellige kaffe-relaterede citater fra verdenshistorien – lige fra Piet Hein til Paven. Sig ikke vi ikke gør os umage her på PER TV!

Se dem her: Video 1 – Video 2 – Video 3 og Video 4.

Og så til aftenens “main feature” 🙂

Vi brugte 10 optagedage til de endelige 63 minutter. Vi kommer vidt omkring:

…ja, selve papskiltet blev klippet ud, men vi nåede omkring alle programpunkterne! Blandt meget andet snakker jeg med the legendary Daimi om hendes Blå Cirkel-reklamer fra tresserne – hvorefter vi nedsvælger en Blå Cirkel fra 1971…!

…og jeg lærer at lave mad med kaffe som ingrediens af kongekokken Martin Guf – eller “Guf The Cock” som en starstruck Pelle Hvenegaard kaldte ham i en genial hjerneblødning, da Martin skulle lave mad til  50 Cent i Go’Morgen Danmark…

…men det kan du jo se selv via linket nederst. Min Black Power kop som du ser på alle billederne her ovenover har en ‘hovedrolle’ i programmet. Den har været udsolgt for evigt, men nu bliver den tilgængelig igen for en kort bemærkning. Du kan også købe den dope KAFKOP shirt jeg har fået lavet:

I aften kl 20 ruller DR2’s Temalørdag om KAFFE – jeg er vært, og min Black Power kop har en ‘hovedrolle’ – den har været udsolgt for evigt, men nu bliver den tilgængelig igen for en kort bemærkning. Samtidig har jeg fået lavet denne dope KAFKOP shirt.Vi kører begge dele som et super limited 24 timers tilbud – dvs. der bliver samlet bestillinger ind fra de vågne i bare eet døgn, og så trykker vi præcis dét antal kopper & trøjer som I first-movers måtte ønske – og derefter er det bare ærgerligt (for de andre)… :D Butikken er åben fra NU – og lukker søndag kl. 20! -> www.runforcover.dk/kafkop

Slået op af Per Vers i Lørdag den 18. februar 2017

 

Men det meget limited 24 timers tilbud lukker altså for evigt i aften kl. 20! Så køb din kop og/eller T-shirt inden da på www.runforcover.dk/kafkop

Og er det tid til “TAK FOR KAFFE” – DR Temalørdag om kaffe. Værsgo at trykke her: GO’ FORNØJELSE.